Men only barbers

Hetgeen wat me de laatste tijd steeds meer opvalt is dat erg veel barbers zich tegenwoordig richten op vrouwen. Ik vind dit persoonlijk erg jammer, want ik heb het gevoel dat dit de kwaliteit naar beneden brengt. De men’s only barbers zijn zelden en de kappers die beiden knippen hebben meer aandacht voor vrouwelijke klanten, dan voor de mannelijke. Ik ben dan ook gaan zoeken naar men’s only barbers en kwam erachter dat dit erg lastig was om te vinden. Dit omdat bedrijven zich tegenwoordig aan allerlei regels dienen te houden. Ik besloot mijn zoektocht dan ook in het echt voort te zetten.

De zoektocht naar men’s only barbers

Toen ik dit idee aan een van mijn vrienden vertelde, vond hij dit een erg goed idee. Hij stelde dan ook voor om samen op zoek te gaan naar men’s only barbers. We hebben toen een dag afgesproken om samen te gaan zoeken naar men’s only barbers. Toen die dag eenmaal was aangebroken, moesten mijn vriend en ik ook hard nodig naar de kapper. Dit zorgde er dan ook voor dat we extra gemotiveerd waren. We besloten wel dat we allebei Men only barbersnaar een andere men’s only barber te gaan. Dit omdat we dan de beste van deze twee konden kiezen. In de stad zijn we die dag 6 kappers ingelopen. Uiteindelijk hebben we hier 2 barbers van uitgekozen en hebben we ons laten knippen. Toen ik net geknipt was, was ik erg tevreden over het resultaat. Echter was ik ook erg benieuwd naar het kapsel van mijn vriend.We spraken dan ook ergens af om onze kapsels te vergelijken. We hadden besloten om ongeveer hetzelfde kapsel te nemen, dit omdat we hierdoor beter in kunnen schatten welke kapper er beter was. Toen mijn beste vriend aan kwam gelopen wist ik al gelijk dat mijn kapper het beste was. Mijn haar was stukken beter geknipt en dit viel hem ook op.

De volgende afspraken

Nadat we deze vergelijking hadden gedaan, besloten we om voortaan naar de barber te gaan waar ik was geknipt. We plannen sindsdien elke drie weken een afspraak in. We maken hier dan ook een echte mannendag van. Nadat we ons laten knippen duiken we vaak de kroeg in. Dit is meestal al een uurtje of 5 en we blijven dan ook vaak tot een uur 12 in de stad. Dit is dan ook echt een uitje geworden waar we ons beiden enorm op verheugen elke maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *