Gezichtsverzorging en make-up in de laatste jaren

Men is steeds meer bezig met gezichtsverzorging en dit zie je vooral terug in het aantal nieuwe producten dat op de markt is gekomen en het aantal bedrijven dat zich op deze branche richt. Echter is de kwaliteit van gezichtsverzorging en make-up de laatste jaren enorm verslechterd. Men begint massaal gezichtsverzorging en make-up producten te produceren en stopt hier allemaal stoffen in die het hele proces zo goedkoop mogelijk maken. Nou is dit in eerste instantie geen probleem, denken we, maar de problemen spelen op wanneer je gaat kijken naar wat deze producten met je huid en lichaam doen. In deze blog kijk ik naar twee verschillende soorten producten die je kunt gebruiken voor gezichtsverzorging en make-up. Want wat zijn de grote verschillen tussen natuurlijke en klassieke gezichtsverzorging en make-up?

Klassieke cosmetica voor gezichtsverzorging en make-up

Wanneer je gaat kiezen voor gezichtsverzorging en make-up producten, kun je kiezen voor de goedkopere producten die je overal kunt kopen en in de gemiddelde schoonheidssalon wordt gebruikt. Hierbij weet je zeker 5 dat je niet te veel voor je massage of je behandeling betaald en je kunt de producten vaak ook thuis verkrijgen via een supermarkt of kleine winkel. Echter is het grote nadeel van deze producten dat ze boordevol synthetische producten zitten die absoluut niet goed zijn voor je huid of je lichaam. Daarbij zijn deze producten vaak ook zeker niet ecologisch. Nog niet eens een beetje. Deze klassieke cosmetica voor gezichtsverzorging en make-up gaat namelijk niet enkel in je huid zitten. Dee chemische of synthetische stoffen gaan namelijk ook in je bloed zitten en komen zo door je hele lichaam terecht. Als jij deze producten voor gezichtsverzorging en make-up vaak gebruikt, is de kans op hormoonverstoring aanwezig en ook kan dit effecten hebben kwaliteit van je huid. Dit komt er op neer dat je huid dus slechter wordt over de tijd heen en dat is juist wat jij niet wilt. Daarom is het slim om niet voor klassieke producten voor gezichtsverzorging en make-up te kiezen.

Gezichtsverzorging

Natuurlijke cosmetica voor gezichtsverzorging en make-up

Wanneer je kiest voor natuurlijke cosmetica gezichtsverzorging en make-up weet je zeker dat je voor natuurlijke producten en ingrediënten kiest die ervoor kunnen zorgen dat je huid echt gezond wordt. Hierbij zie je dat je heel snel en heel gemakkelijk je huid verzorgd en verbeterd. Dat is een heel groot voordeel omdat je hierbij ook geen slechte ingrediënten in je bloed krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *