Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat een van mijn beste vrienden met het goede nieuws kwam dat hij ging trouwen. Hij vertelde mij dat hij ook een vrijgezellenfeest wilde houden en dat ik in de organisatie zou zitten. Dit vond ik natuurlijk een enorme eer en besloot dit erg serieus te nemen. Ik ben gaan zoeken naar leuke activiteiten. Ik wou iets doen dat niet al te standaard was en daardoor kwam ik al gauw uit bij een vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen. Een vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen is iets dat maar weinig mensen doen. Daarom leek het mij ook super gaaf om dit met een aantal vrienden te gaan doen. Naast het vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen had ik ook nog een aantal andere dingen die we erbij konden doen.

De afspraak maken

Toen ik alle activiteiten op een rijtje had staan wist ik ook hoe laat we ongeveer zouden Naaktmodel schilderenkunnen beginnen met het vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen. Ik heb toen contact opgenomen met dit bedrijf en heb gevraagd of ze konden op tijd die ik in gedachte had. Omdat ik ruim op tijd was met het aanvragen hadden ze inderdaad een plekje voor ons vrij. Toen ik dit gereserveerd had en mijn vrienden vertelde over het vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen moesten ze erg lachen. Ze wisten niet zo goed wat ze ervan moest vinden maar besloten wel om mee te gaan.

Het vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen

Toen de dag van het vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen eenmaal was aangebroken was ik stiekem toch best zenuwachtig. Ik wou namelijk dat het een super leuk vrijgezellenfeest zou worden, want ik had er ook enorm mijn best voor gedaan. Toen het vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen begon hadden we het vrijwel direct naar ons zin. Het vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen en tekenen was heel anders dan dat we van tevoren hadden verwacht. We hebben het echt enorm naar ons zin gehad en kijken dan ook terug op een enorm leuke tijd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *